Restaurant Eemlust

Nationale Horeca Cadeaukaart Baarn Restaurant Eemlust
Eten
Adres
Eemweg 72
3741 LC Baarn
Telefoon
035 - 5414387
Nationale Horeca Cadeaukaart Baarn Restaurant Eemlust
Nationale Horeca Cadeaukaart Baarn Restaurant Eemlust
Nationale Horeca Cadeaukaart Baarn Restaurant Eemlust
Nationale Horeca Cadeaukaart Baarn Restaurant Eemlust

Restaurant & Rederij Eemlust is sinds 2008 een culinaire verrassing in het midden van ons land. Zeven dagen per week geopend voor lunch en diner. Gelegen op een unieke locatie in het "Vorstelijke" Baarn, in het Nationaal Landschap Arkemheen - Eemland, nabij het Gooi. Vanaf het terras en vanuit het restaurant heeft u zicht op de rivier de Eem, en het fotogenieke landschap dat behoort tot de twintig mooiste van Nederland.
Restaurant Eemlust biedt een menukaart die zich laat samenstellen aan de hand van seizoensproducten. Een dynamische kaart die u elk seizoen weer verrast met compleet nieuwe gerechten. Het restaurant laat zich kenmerken door een stijlvolle en sfeervolle inrichting. Verder is het bekend vanwege het prachtige terras. In 2012 verkozen tot het beste terras van Nederland!. Dit kwam niet geheel uit de lucht vallen. In 2009 en 2011 werd ons terras verkozen tot het beste terras van de regio door het Algemeen Dagblad Amersfoortse Courant. In 2010 werd het door een vakjury van de Misset Terras Top 100 benoemd tot het 5e terras van Nederland en in 2011 werd een 8e plaats bereikt. In beide jaren was het daarmee beste terras van Midden-Nederland. Prijzen die niet alleen zijn gegeven voor het uitzicht, maar zeker ook voor de kwaliteit en de service van ons enthousiaste en ervaren team.
Naast het restaurant beschikken wij over een prachtig partyschip, MPS De Amer. Deze geheel gerenoveerde salonboot heeft een boven- en benedendek. Een schip dat van alle gemakken is voorzien en ideaal is voor het vieren van verjaardagen, jubilea, bruiloften of het houden van bijeenkomsten, vergaderingen en bedrijfsfeesten. De Amer zorgt ervoor dat u een bijzondere gelegenheid op een bijzondere manier kan vieren.
Restaurant & Rederij Eemlust is een echt familiebedrijf en wij doen wat we doen, met hart en ziel. U bent bij ons echt te gast. Voor een zakelijk of romantisch diner, een gezellig samenzijn met de familie, een bedrijfsborrel of een vergadering, Restaurant & Rederij Eemlust is wat u zoekt.
Wij zijn u graag van dienst en zien er naar uit u te mogen ontvangen!
Maaike, Rogier, Guido, Elgar en natuurlijk de rest van het team

 

De Nationale Horeca Cadeaukaart is exclusief te besteden aan eten, drinken en overnachtingen.

Nationale Horeca Cadeaukaart wordt beoordeeld met een
8.4/10
90% beveelt ons aan