Geef een Nationale Horeca Cadeaukaart als zakelijk cadeau!

nationale horeca cadeaukaart

De Nationale Horeca Cadeaukaart is een mooi cadeau voor uw personeel en/of relaties. De ontvanger kan deze cadeaukaart namelijk besteden aan zowel uit eten gaan, borrelen of overnachten in een hotel. De Nationale Horeca Cadeaukaart heeft aangesloten acceptanten verspreid over heel Nederland, waardoor de ontvanger de cadeaukaart kan besteden aan een lekker etentje, gezellige borrel of fijne overnachting bij een acceptant bij hem of haar in de buurt. Dit maakt de Nationale Horeca Cadeaukaart een geschikt cadeau voor iedereen!
De Horeca Cadeaukaart bestellen

nationale horeca cadeaukaart

Verpakking

De Nationale Horeca Cadeaukaart wordt altijd kosteloos in een luxe giftbox geleverd. Daarnaast zijn er mogelijkheden om het geven van een Nationale Horeca cadeaukaart nóg feestelijker te maken;

Laat de Nationale Horeca Cadeaukaart met de giftbox in stijlvol inpakpapier verpakken voor maar €1,50!

U kunt uit ons assortiment een lekkere fles wijn kiezen die u bij de Nationale Horeca Cadeaukaart laat bezorgen. Maak een keuze uit rood, wit, rosé en een champagne vanaf €11,95.

Personaliseren

personalisatie

U kunt het geven van een de Nationale Horeca cadeaukaart nóg iets specialer maken door deze een persoonlijk tintje mee te geven.

Boodschap

Bij het bestellen kunt u een persoonlijke boodschap opgeven. Deze komt dan op een kaartje te staan dat wij met de cadeaukaart in de giftbox plaatsen.

Bedrijfslogo

De cadeaukaarten kunnen worden bedrukt met iedere gewenste afbeelding. Zo kunt u er voor kiezen om de cadeaukaart te laten personaliseren met uw eigen logo, een boodschap en/of een foto.

Service

Het team van Nationale horeca Cadeaukaart onderscheid zich in het leveren van snelle en persoonlijke service. Op het gebied van zakelijke bestellingen is er veel mogelijk.

Eigen inbreng

Wilt u de Nationale Horeca cadeaukaart cadeau doen maar heeft u eigen ideeën over de verpakking? Of wilt u de National Horeca Cadeaukaart op een andere wijze personaliseren? We gaan graag met u in gesprek om te kijken of we uw ideeën om kunnen zetten in het ideale zakelijke cadeau.

Kleine oplages

Wilt u een kleine oplage bestellen? Dat is geen probleem. Vraag onze medewerkers om advies en de voordelen van grotere oplages. 

Neem contact met ons op

Kerst

Een Nationale Horeca Cadeaukaart als kerstcadeau

Geef uw personeel of zakelijke relatie een heerlijk etentje, borrel of overnachting met kerst. De Nationale Horeca Cadeaukaart staat voor gezelligheid en genieten samen met vrienden of familie. 

nationale horeca cadeaukaart

 

Dit maakt de Nationale Horeca ook zo’n passend cadeau voor de feestdagen. Geef nu ook hét zakelijke kerstcadeau waarvan u weet dat de ontvanger het zeker kan gebruiken; de Nationale Horeca Cadeaukaart!

Direct bestellen

Geniet van de persoonlijke service

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het geven van een Nationale Horeca Cadeaukaart als kerstcadeau aan uw personeel en relaties? Neem dan contact met ons op. Bel naar 085 208 7018 (tussen 9.00 en 17.00 uur).