Restaurant de Burgemeester

Nationale Horeca Cadeaukaart Linschoten Restaurant de Burgemeester
Eten, Drinken
Adres
Raadhuisstraat 17
3461 CW Linschoten
Telefoon
0348 - 414040
Nationale Horeca Cadeaukaart Linschoten Restaurant de Burgemeester

Midden in het pittoreske dorp Linschoten treft u restaurant De Burgemeester. Ons restaurant is sinds 1994 gevestigd In het voormalige raadhuis van de gemeente Linschoten en Snelrewaard. Een prachtige sfeervolle locatie in de oude dorpskern en direct gelegen aan het kronkelende riviertje De Korte Linschoten.
Prachtige reputatie
Restaurant De Burgemeester heeft in de loop der jaren een prachtige reputatie opgebouwd. Mede door de bijzondere gastvrijheid en de creatieve pure keuken is De Burgemeester een plek voor zeer aangenaam vertoeven. Naast de verrassende en smakelijke keuken, staat het restaurant bekend om zijn prachtige wijnassortiment.
Michelin ster
In 2010 is De Burgemeester bekroond met een Michelin Ster. Daarnaast is het restaurant al acht jaren op rij door het Amerikaanse magazine Wine Spectator bekroond met een Best of Award of Excellence.
Bijzondere ervaring
Vakmanschap, gemeende aandacht en daarbij een grote liefde voor pure (seizoens-) producten, dat maakt een bezoek aan De Burgemeester een bijzondere ervaring. Meestergastheer Bernard Tesink en zijn team creëren in een ontspannen sfeer een onvergetelijke beleving!

 

De Nationale Horeca Cadeaukaart is exclusief te besteden aan eten, drinken en overnachtingen.

Nationale Horeca Cadeaukaart wordt beoordeeld met een
8.4/10
90% beveelt ons aan