Rembrandt Roast

Nationale Horeca Cadeaukaart Leiden Rembrandt Roast
Eten, Drinken
Adres
Rembrandtstraat 2
2311NW Leiden
Telefoon
071 5137767
Nationale Horeca Cadeaukaart Leiden Rembrandt Roast

Een vernieuwend restaurant, een overheerlijke keuken en een onvergetelijke avond uit, dat is Kitch&.
In dit unieke restaurant in het centrum van Leiden kan je op verschillende plekken genieten, kennismaken met alles wat Kitch& te bieden heeft en ontdek hoe goed de chef kan koken. De voorgerechten zijn klein zodat je er twee of drie kunt kiezen. Deze Bites kunnen aan de bar geserveerd worden, samen met het apéritief. Vervolgens kan je aan tafel om van het hoofdgerecht te genieten: Dining. Kies uit gerechten uit de Franse en Italiaanse keuken. Voor het nagerecht is er de keuze zoet of kaas. Kies je voor zoet, dan komen er verschillende desserts op tafel die allemaal geproefd en gegeten kunnen worden.
Je kunt ook afspreken aan de bar als je slechts willen genieten van de uitgebreide keuze aan wijn. Al dan niet met één of meer Bites.
Gezelschappen kunnen de Chef’s Table reserveren in een ruimte die grenst aan de keuken.
Tevens kan je bij Kitch& een aparte ruimte reserveren voor vergaderingen, meetings, een besloten diner, etc. Geschikt voor maximaal 18 personen.
Het restaurant is open van dinsdag tot en met zondag, dagelijks vanaf drie uur voor de middagborrel en een Bite.
Waar parkeer je?
Restaurant Kitch& ligt slechts 300 meter verwijderd van de ’Haagweg parking’. Klik hier voor de gegevens van Stadsparkeerplan Leiden. Het unieke parkeerterrein ligt aan de rand van het centrum en verzorgd milieu vriendelijk vervoer naar de Leidse binnenstad, dus ook naar Restaurant Kitch&!
Kom je met de trein of bus?
Met het openbaar vervoer is Restaurant Kitch& te bereiken via buslijn 32, 39 en 48. Het Centraal Station van Leiden ligt op 10 minuten loopafstand.

 

De Nationale Horeca Cadeaukaart is exclusief te besteden aan eten, drinken en overnachtingen.

Nationale Horeca Cadeaukaart wordt beoordeeld met een
8.4/10
90% beveelt ons aan