Ratatouille Food and Wine*

Nationale Horeca Cadeaukaart Haarlem Ratatouille Food and Wine*
Adres
Spaarne 96
2011CL Haarlem
Telefoon
023 5427270
Nationale Horeca Cadeaukaart Haarlem Ratatouille Food and Wine*
Nationale Horeca Cadeaukaart Haarlem Ratatouille Food and Wine*

Wilt u met uw dinerbon gaan dineren in een bijzonder restaurant waar u een ware smaaksensatie kunt beleven en uw smaakpapillen kunt prikkelen? Dan is het misschien leuk om uit eten te gaan in een restaurant met een heuse Michelinster! U bent namelijk welkom om met uw dinercheque te komen genieten van heerlijke culinaire verassingen bij Ratatouille Food and Wine*. Het succesvolle restaurant van chef kok Jozua Jaring is – net als ratatouille – een mix van de Franse keuken in de moderne setting van vandaag met een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding in een omgeving waarin u zich snel thuis voelt. Het restaurant is enkele jaren geleden gestart op een andere locatie en gaat nu op goede voet door aan het Spaarne 96.

Michelin noemde Ratatouille Food and Wine* bij de uitreiking van de eerste Michelinster in 2014 een voorbeeld voor de nieuwe generatie koks en restaurants: het restaurant is namelijk minder stijf, niet zo extreem duur en bovenal zeer toegankelijk. De focus ligt op het eten en de bijzondere smaken die op het bord komen. Bij Ratatouilla Food and Wine* kan iedereen met een dinerbon kennis komen maken met eten van sterrenniveau.

Wees welkom om zelf ontdekken wat dit inhoudt: van experience menu's tot ons exclusieve exceptional menu, voor zowel de gevorderde fijnproever als de nieuweling op culinair gebied staan er perfect gerechten op de kaart. Alles tot in perfectie bereid met vernieuwende smaakpaletten, een bijpassende wijnkeuze en enkel de allermeest verse producten van het seizoen. Kom met uw dinercheque genieten tijdens de lunch of het diner en bepaal zelf hoever u meegenomen wilt worden in de culinaire wereld van chef Jozua Jaring en zijn team. 

 

De Nationale Horeca Cadeaukaart is exclusief te besteden aan eten, drinken en overnachtingen.

Nationale Horeca Cadeaukaart wordt beoordeeld met een
8.4/10
90% beveelt ons aan