Pizzeria Back to Basics

Nationale Horeca Cadeaukaart Haarlem Pizzeria Back to Basics
Eten, Drinken
Adres
Zijlstraat 35
2011 TK Haarlem
Telefoon
023 2025125
Nationale Horeca Cadeaukaart Haarlem Pizzeria Back to Basics
Nationale Horeca Cadeaukaart Haarlem Pizzeria Back to Basics

Welkom bij Back to Basics. U kunt bij ons genieten van de enige echte biologische houtoven pizza in Haarlem en omstreken. Wij maken onze pizza’s volgens traditioneel Napolitaans recept. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor dagverse antipasti en verschillende soorten pasta’s. Om u te verrassen, stellen wij iedere week een nieuw menu samen. Dit bereiden wij met liefde en zoveel mogelijk eerlijke streek- en seizoensproducten.
In onze pizzeria zwaait Francesco Donisi de scepter. Hij is een ervaren pizzaiolo met meer dan 30 jaar ervaring. Francesco werd in de jaren ‘90 bekroond tot beste pizzaiolo van Nederland. In Italië runde hij diverse pizzeria’s in de omgeving van Benevento (regio Campania), de streek in Italië waar de pizza ooit ontstond. Ook in Benevento is de pizza van Francesco een begrip.
In de keuken staat Gianmaria Parente. Hij studeerde af als kok aan I.P.S.A.R Le Streghe, te Benevento. Als jonge kok begon hij zijn carrière in London en Amsterdam. Korte tijd keerde hij via Tenerife terug naar Italië, waarna hij besloot te komen koken bij Back to Basics.
Mijn dochter India Donisi en ik zorgen ervoor dat u in een ontspannen sfeer kunt genieten van onze heerlijke gerechten.
Zaterdag en zondag bent u vanaf 12:00 uur van harte welkom voor een heerlijke Italiaanse lunch. We bereiden lekkere broodjes van pizzadeeg, genaamd pizzili, en verse pasta’s, soepen en salades.
Woensdag t/m zondag zal de keuken vanaf 17:00 uur geopend zijn voor het diner. Graag verwelkomen we u binnenkort om te komen genieten van onze heerlijke gerechten.

 

De Nationale Horeca Cadeaukaart is exclusief te besteden aan eten, drinken en overnachtingen.

Nationale Horeca Cadeaukaart wordt beoordeeld met een
8.4/10
90% beveelt ons aan