Pannenkoe Berkel en Rodenrijs

Nationale Horeca Cadeaukaart Berkel en Rodenrijs Pannenkoe Berkel en Rodenrijs
Eten
Adres
Stationsweg 2
2651BH Berkel en Rodenrijs
Telefoon
010 - 5112215
Nationale Horeca Cadeaukaart Berkel en Rodenrijs Pannenkoe Berkel en Rodenrijs

In het oude stationshuis van Berkel en Rodenrijs kunt u op uw gemak genieten van onze ambachtelijk bereide maaltijden. Pannenkoe Berkel en Rodenrijs is centraal gelegen maar biedt u ook de rust van een avondje uit. Met ons uitgebreide menu is er voor ieder wel wat wils.

Bent u nog op zoek naar een feestlocatie? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Of het nu voor een kraamfeest, borrel of receptie is, met elkaar stellen we een menu en zaalinrichting samen om er een geslaagde avond van te maken. Naar de kinderen hoeft u niet om te kijken. We hebben een krijtbord, trampoline en een speelschuur met tafeltennis, sjoelbak en levensgroot vier op een rij.

Om iedereen te laten genieten van heerlijke, ambachtelijke pannenkoeken, bieden wij ook gluten- en lactosevrije maaltijden aan. Kom snel eens langs om het zelf te ervaren. Pannenkoe Berkel is geheel gelijkvloers en beschikt over zeer ruime toiletten waardoor ook mensen in een rolstoel bij ons terecht kunnen. Ons restaurant ligt naast metrostation Rodenrijs. We beschikken over voldoende gratis parkeerplaatsen voor de deur.

 

De Nationale Horeca Cadeaukaart is exclusief te besteden aan eten, drinken en overnachtingen.

Nationale Horeca Cadeaukaart wordt beoordeeld met een
8.4/10
90% beveelt ons aan