Mykonos Weert

Nationale Horeca Cadeaukaart Weert Mykonos Weert
Eten
Adres
De Oude Schut 3
6001 JL Weert
Telefoon
0495-544299
Nationale Horeca Cadeaukaart Weert Mykonos Weert
Nationale Horeca Cadeaukaart Weert Mykonos Weert
Nationale Horeca Cadeaukaart Weert Mykonos Weert

Restaurant "Mykonos" is alweer sinds jaren in handen van Zakis' oudste zoon Wayos, nog steeds bijgestaan door zijn moeder Stella, die nog alstijd de originele familierecepten bereidt. We weten al jaren een plaats in de top 3 van Griekse restaurants in Nederland te handhaven.
Ons restaurant wordt door onze gasten vooral geprezen vanwege de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en de zogenaamde X-factor. Bovendien werken we met veel jonge Nederlandse mensen in de bediening, die restaurant "Mykons" levendig en bij de tijd houden. En in de keuken uitsluitend met Grieks personeel, die onder leiding van Stella de lekkerste gerechten bereidt.
Verder organiseren we regelmatig speciale avonden met live entertainment. Hoewel het een grote zaak is, met ongeveer 200 zitplaatsen, hebben we door de uitgekiende indeling alle tafels voldoende privacy. En de gehele entourage geeft onze gasten een heus vakantiegevoel. We zijn erg kindvriendelijk met een heel ongedwongen sfeer waar mensen nog echt komen om zich te amuseren. Men is er gezellig thuis.
Naast dit heerlijke thuisgevoel in de zaak is er veel vraag naar onze gerechten voor bij u thuis en om die reden zijn we begonnen met onze bezorgservice, ondersteund door deze webshop. Kijk rustig rond, kies uw favoriete gerechten en we brengen het bij u thuis. Heerlijk grieken bij u in de keuken, op de bank of waar u maar wilt!
Dank voor al uw vertrouwen en bestel snel of tot ziens in ons restaurant.

 

De Nationale Horeca Cadeaukaart is exclusief te besteden aan eten, drinken en overnachtingen.

Nationale Horeca Cadeaukaart wordt beoordeeld met een
8.4/10
90% beveelt ons aan