Moellies (Alleen voor Diner te gebruiken)

Nationale Horeca Cadeaukaart Dronten Moellies (Alleen voor Diner te gebruiken)
Eten, Drinken
Adres
Havenplein 2
8254 KJ Dronten
Telefoon
0321-336040
Nationale Horeca Cadeaukaart Dronten Moellies (Alleen voor Diner te gebruiken)

Moellies is een gezellige horecagelegenheid midden in het winkelcentrum Suydersee aan Het Havenplein in Dronten. U kunt de dag al vroeg bij Moellies beginnen met een (uitgebreid) ontbijt. Wij schenken (h)eerlijke koffie, die extra lekker smaakt met ons overheerlijk gebak uit eigen keuken. Voor zowel de lunch als het diner heeft ons restaurant een uitgebreide kaart. Onze gerechten worden vers bereid met zoveel mogelijk producten uit Flevoland en van biologische oorsprong. Wij zijn ook zeer trots op ons ruime bierassortiment met bijna het gehele pakket van Gulpener, waarvan 3 bieren van de tap en diverse bieren van Praght, de brouwer uit Dronten. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een borrel of een compleet feest om iets echt feestelijk te vieren.
Ons motto is “Proef de Aandacht”. Dit motto zien wij breed en komt terug in diverse aspecten van ons bedrijf. Natuurlijk in onze gerechten. Zoals boven al vermeld komt veel uit eigen keuken en zijn de ingrediënten zoveel mogelijk biologisch en afkomstig uit Flevoland. Uit eigen keuken heeft een groot voordeel omdat we daarmee het gebruik van producten waarin E-nummers zijn verwerkt hebben kunnen beperken. Denk hierbij bv. aan mayonaise en satésaus. Onze leveranciers gebruiken veelal ook geen E-nummers, wat resulteert in (h)eerlijke vruchtensappen van de Warmonderhof en boerenijs van De Polderpionier. Voor de thee ontharden wij het water, zodat de smaak van de thee nog beter tot zijn recht komt.
Naast het kennen van onze leveranciers is het versterken van de regionale economie voor ons een belangrijke reden om producten uit Flevoland te gebruiken. Natuurlijk willen wij u ook alle aandacht geven. Niet alleen met de lekkerste gerechten maar ook door een goede ontvangst in een goede sfeer en extra service:
- We hebben een klantenkaart waarmee u direct contact geld terug krijgt op uw aankoop.
- Elke dag hebben wij de krant voor u. Ook liggen er diverse tijdschriften.
- In het damestoilet hebben we een baby verschoontafel.
- Voor de kleintjes een populaire speelhoek.
- Achterin de zaak hebben we bagagekluisjes waar u de boodschappen tijdelijk kunt opbergen.
- We hebben gratis WiFi. Vraag onze medewerkers naar het wachtwoord
- We hebben een AED. Deze AED is aangeschaft door de winkeliersvereniging en hangt bij ons.

 

De Nationale Horeca Cadeaukaart is exclusief te besteden aan eten, drinken en overnachtingen.

Nationale Horeca Cadeaukaart wordt beoordeeld met een
8.4/10
90% beveelt ons aan