Hotel Eperland

Nationale Horeca Cadeaukaart Epen Hotel Eperland
Eten, Drinken, Overnachten
Adres
Kapelaan Houbenstraat 12
6285 AB Epen
Telefoon
043-4551240
Nationale Horeca Cadeaukaart Epen Hotel Eperland
Nationale Horeca Cadeaukaart Epen Hotel Eperland
Nationale Horeca Cadeaukaart Epen Hotel Eperland
Nationale Horeca Cadeaukaart Epen Hotel Eperland

Hotel Eperland is gelegen in het pittoreske dorpje Epen, tevens het hart van het Zuid-Limburgse heuvelland. U kunt vanuit ons hotel volop genieten van natuur, sport en cultuur. Van fascinerende wandelingen langs de Geul of van routes door de weilanden met de smalle klaphekjes. Van fiets- tochten over het mergelplateau of van verschillende, heel natuurlijk gelegen golfbanen. Van het weldadig badderen in het heilzame bronwater van Thermae 2000 of van een kolenmijn-verkenningstocht onder de grond. Ook het drielanden-punt is binnen handbereik met uitzicht over Nederlands, Belgisch en Duits grondgebied. Natuurlijk mag U niet vergeten een bezoekje te brengen aan cultuurstad Maastricht, Domstad Aken, mergelstad Valkenburg . In 15 minuten en meestal nog eerder ligt elk vakantie-doel binnen uw bereik. U geniet van top tot teen, van panorama’s, details, rust en recreatie.
Hotel Eperland beschikt over 22 kamers welke verdeeld zijn in 1 persoons, 2 persoons, familie kamers en 2 suites De hotelkamers beschikken over comfortabele bedden, kabeltelevisie en badkamer met bad of douche en een toilet. De meeste ervan hebben ook een balkon. De suites beschikken daarnaast over een aparte ruime zitgelegenheid.
Tevens beschikt het hotel over een lounge waar u kunt genieten van een hapje of een drankje, bij goed weer ook op de rustige terrassen aan voor èn achterzijde, een ontbijtzaal en een lift. De panorama-ligging bij het Geuldal, completeren de accommodatie van dit hotel.
Achter het hotel kunnen gasten hun auto parkeren op de royale parkeerplaats. In de openbare ruimten kunnen gasten gebruik maken van WIFI.

 

De Nationale Horeca Cadeaukaart is exclusief te besteden aan eten, drinken en overnachtingen.

Nationale Horeca Cadeaukaart wordt beoordeeld met een
8.4/10
90% beveelt ons aan