Gewoon Gouds

Nationale Horeca Cadeaukaart Gouda Gewoon Gouds
Eten, Drinken
Adres
Markt 42-44
2801 JK Gouda
Telefoon
+31(0)182529216
Nationale Horeca Cadeaukaart Gouda Gewoon Gouds
Nationale Horeca Cadeaukaart Gouda Gewoon Gouds

Gewoon Gouds is gelegen op een beeldschone en zonnige locatie aan de Markt in Gouda. In het gebouw en het interieur is een balans gevonden tussen klassieke en moderne elementen die vergezeld worden door moderne kunst, die voor een tijdloze uitstraling zorgen. Gewoon Gouds is een unieke locatie waar u kunt lunchen, borrelen en dineren met uitzicht over het historische marktplein van Gouda. Bij ons heeft u de keuze uit gerechten die “Gewoon” of “Gouds” zijn. Gewoon is voor de kleine trek en Gouds als u er nog even tegenaan moet. Zo is er voor iedereen een passende aanbod.
Op de eerste verdieping vindt u ons sfeervolle restaurant gedeelte dat vooral geschikt is voor lunch en diner. Beneden vindt u ons Café waar u onze leestafel treft en u kunt genieten van verse koffie, een goed glas wijn of een van onze 35 biersoorten.
Buiten op het spraakmakende terras kunnen rond 180 gasten terecht voor een lunch, drankje of diner. Het uitgebreide lounge gedeelte van ons terras biedt de ideale mogelijkheid om onder het genot van een drankje, hapje of tapas gerechten in alle rust te genieten van één van de meest heerlijke plekjes aan de markt van Gouda. U kunt er natuurlijk ook heerlijk genieten van een kopje koffie of thee in de vroege zon of genieten van een zwoele zomeravond onder het genot van een drankje en een hapje. Gewoon Gouds weet ook bij minder mooi weer een droog, verwarmd en sfeervol terras te creëren.

 

De Nationale Horeca Cadeaukaart is exclusief te besteden aan eten, drinken en overnachtingen.

Nationale Horeca Cadeaukaart wordt beoordeeld met een
8.4/10
90% beveelt ons aan