Café-zaal De Wielerbaan

Nationale Horeca Cadeaukaart Budel Café-zaal De Wielerbaan
Eten, Drinken
Adres
Maarheezerweg 9
6021 CN Budel
Telefoon
049 - 5495539
Nationale Horeca Cadeaukaart Budel Café-zaal De Wielerbaan
Nationale Horeca Cadeaukaart Budel Café-zaal De Wielerbaan
Nationale Horeca Cadeaukaart Budel Café-zaal De Wielerbaan

Café-zaal De Wielerbaan uw locatie voor feesten, partijen, bruiloften, verenigingsavonden of -middagen, enzovoort. Of natuurlijk voor een gezellig borreltje aan de bar, een goed gesprek, een potje kaarten of biljarten en in de zomer voor een lekker rustig drankje op het terras terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin.
Het Café met een gezellig terras
Een gezellig borreltje aan de bar, een goed gesprek, een potje kaarten of biljarten? Tiny en Frans bieden voor ieder wat wils, of u nu op doorreis bent of een dagtocht door het mooie Brabant maakt, er zijn bij ons talrijke mogelijkheden.
Wij schenken een heerlijk Budels pils van de tap of een van de vele Budelse speciaal bieren uit de fles. Benieuwd naar alle soorten kijk dan op onze drankenkaart.
Heeft u iets te vieren? In ons café is het mogelijk om in een intieme sfeer uw gasten te ontvangen. Koffie met vlaai, beschuit met muisjes, hapjes of een klein buffet behoren zeker tot de mogelijkheden. (max. 80 personen)
Het terras
In de zomer is het goed toeven op ons groot terras, waarlangs diverse fietsroutes lopen. Dus een rustpunt bij fietstochten of zomaar voor een lekker bakje koffie met iets erbij terwijl de kinderen zich vermaken in onze omheinde speeltuin.
Een sfeervol café met biljart en een groot, deels overdekt, terras met ruime parkeergelegenheid, dat is Café-zaal De Wielerbaan.
In de schitterende zaal is het ook mogelijk om een bedrijfsborrel, koffietafel, vergadering, presentatie of receptie te organiseren.
Kijk gerust rond op onze website. Op deze manier krijgt u al enig inzicht in de diverse mogelijkheden die onze zaak u te bieden heeft. Elke gelegenheid is speciaal en verdient daarom alle zorg en aandacht om het tot een succes te maken. Het meest duidelijke beeld krijgt u wanneer u ons bezoekt. Geheel vrijblijvend nemen wij met u de dag/avond door, van A tot Z, en laten u zien wat wij voor u kunnen betekenen.
Ontvangt u graag een offerte geheel volgens uw eigen wensen en ideeën of wilt u graag de zaal komen bezichtigen vul dan het contactformulier in. Op deze manier kunnen wij u benaderen, zodat we een afspraak met u kunnen maken.

 

De Nationale Horeca Cadeaukaart is exclusief te besteden aan eten, drinken en overnachtingen.

Nationale Horeca Cadeaukaart wordt beoordeeld met een
8.4/10
90% beveelt ons aan