Cafe van Bommel

Nationale Horeca Cadeaukaart Maastricht Cafe van Bommel
Adres
Platielstraat 13-15
6211 GV Maastricht
Telefoon
043 321 4400
Nationale Horeca Cadeaukaart Maastricht Cafe van Bommel
Nationale Horeca Cadeaukaart Maastricht Cafe van Bommel

Al twintig jaar een begrip in uitgaand Maastricht. Bekend om zijn goede sfeer, correcte bediening, top muziek, gezelligheid en dynamiek! 
Altijd vernieuwend, jong en uitdagend. We proberen altijd de trends op te pikken, voor te zijn en soms zelfs te lanceren.

De lunchkaart is duidelijk beïnvloed door het Amerikaanse thema. Burgers, Caeser Salad, Sandwiches, pancakes, echt een andere aanpak. Uitdagend en anders, dat willen we zijn!

Nieuw is onze avondkaart met Bites! Een grote variant op de bekende tapas. Stel zelf een plankje samen met drie Bites. De vaak wisselende suggesties van de chef maken het extra aantrekkelijk om hiervoor te kiezen. Uiteraard tegen een zeer vriendelijke prijs. Kom gewoon je tanden eens zetten in een Bite…

Dit alles gaat gepaard met een goed glas wijn, de bieren van Brand of een van de acht speciaal-bieren van tap. Ben je meer in voor een te gekke gin? Je kunt kiezen uit 11 varianten, geserveerd met Fever-Tree tonic. Of ga je voor een ruige whisky? Kortom er is keuze genoeg, eigenlijk teveel om te kunnen kiezen.

 

De Nationale Horeca Cadeaukaart is exclusief te besteden aan eten, drinken en overnachtingen.

Nationale Horeca Cadeaukaart wordt beoordeeld met een
8.4/10
90% beveelt ons aan