Café Gouwezicht

Nationale Horeca Cadeaukaart Boskoop Café Gouwezicht
Drinken
Adres
Barendstraat 8
2771 DJ Boskoop
Telefoon
06 - 42253222
Nationale Horeca Cadeaukaart Boskoop Café Gouwezicht
Nationale Horeca Cadeaukaart Boskoop Café Gouwezicht
Nationale Horeca Cadeaukaart Boskoop Café Gouwezicht

Café Gouwezicht is sinds 25 juli 2012 heropend door ondernemer Chris Verkleij.
Het klassieke, klein bruin/feestcafé is gevestigd in een oud woonhuis uit 1852 prachtig gelegen aan de Gouwe, met uitzicht op sloepen en schepen die voorbij varen.
In het weekend behoort het café tot de beste uitgaansgelegenheden van het groene hart, met de beste hits en een grote lading aan gezelligheid is het altijd een feest! Elke middag en andere avonden kunt u bij ons terecht voor gezellig praatje met een goed glas wijn, een heerlijk kopje koffie of een perfect getapt (regionaal) biertje. Kwaliteit, service en gezelligheid staat bij ons centraal.
In de zomer kunt u gebruik maken van ons terras dat plek biedt aan meer dan 30 gasten voor een kleine hap of een verkoelend drankje. Bij ons kunnen gevarieerde activiteiten georganiseerd worden van bedrijfsborrels, bijeenkomsten, verjaardagen tot feesten met live-optredens van diverse artiesten. Ook kunt u bij ons alle live-voetbalwedstrijden bekijken op ons groot scherm. Het afhuren van het café behoort ook tot de mogelijkheden.
Blijf op de hoogte en volg ons op facebook of twitter. Voor meer informatie of reserveringen kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

De Nationale Horeca Cadeaukaart is exclusief te besteden aan eten, drinken en overnachtingen.

Nationale Horeca Cadeaukaart wordt beoordeeld met een
8.4/10
90% beveelt ons aan