Bluefinger

Nationale Horeca Cadeaukaart Zwolle Bluefinger
Eten, Drinken
Adres
Stadionplein 20
8025 CP Zwolle
Telefoon
088 147 1471
Nationale Horeca Cadeaukaart Zwolle Bluefinger
Nationale Horeca Cadeaukaart Zwolle Bluefinger

Een restaurant met een bijzonder verhaal

Zien, ruiken, proeven, genieten...  Bluefinger Restaurant in Zwolle prikkelt de zintuigen. Eten wordt beleven in een sfeervolle en vriendelijke ambiance zoals u die nergens anders vindt in de Overijsselse hoofdstad. Benieuwd naar ons bijzondere verhaal? Ga dan mee op een culinaire ontdekkingsreis.

Van heel intiem tot 500 couverts

Bluefinger Restaurant heet u van harte welkom voor een informele lunch, borrel, familiediner of zakelijke bijeenkomst. Wilt u het klein en intiem of groots en meeslepend? In Bluefinger Restaurant komen we graag tegemoet aan al uw culinaire wensen. Schuif aan in het wijnkabinet, de lounge of een sfeervolle nis of pak een snelle burger in de Sportsbar. Grote gezelschappen kunnen aanschuiven in het fraaie evenementencentrum, waar diners tot wel 500 couverts verzorgd kunnen worden. In Bluefinger Restaurant wordt eten gegarandeerd een bijzondere en onvergetelijke belevenis.

De hele dag door genieten

Start de dag met een uitgebreid ontbijt met frisse smoothies en een goede espresso. Ontmoet elkaar tijdens een gezonde lunch met versgebakken broodjes, een soepje of een salade. Ga borrelen met vrienden of zakelijke relaties en schuif daarna aan voor een diner met sappige steaks en de lekkerste salades. Sluit de dag ten slotte af met een goed glas aan de bar, met fingerfood of een quickbite hamburger. In Bluefinger Restaurant kunt u de hele dag genieten van de lekkerste dranken en spijzen.

Gratis parkeren en gratis WIFI

Het IJsseldelta Center, waarin Bluefinger Restaurant gevestigd is, beschikt over 1.250 parkeerplaatsen. Eet u bij ons, ook al is het een burger, dan krijgt u een gratis uitrijkaartje. Daarnaast kunt u in het restaurant gebruik maken van gratis WIFI van zeer hoge kwaliteit. Klik hiervoor onze routebeschrijving. 

 

De Nationale Horeca Cadeaukaart is exclusief te besteden aan eten, drinken en overnachtingen.

Nationale Horeca Cadeaukaart wordt beoordeeld met een
8.4/10
90% beveelt ons aan