Vlint 21

Nationale Horeca Cadeaukaart Borger Vlint 21
Eten, Drinken, Overnachten
Adres
Hoofdstraat 21
9531 AA Borger
Telefoon
0599-745200
Nationale Horeca Cadeaukaart Borger Vlint 21
Nationale Horeca Cadeaukaart Borger Vlint 21
Nationale Horeca Cadeaukaart Borger Vlint 21

Vlint 21 is de vinden in het landelijk gelegen Borgen in Drenthe. Het restaurant is in 2015 helemaal in het nieuw gestoken na een grote brand. De nieuwe inrichting bestaat uit veel natuurlijke kleuren en materialen, wat het landelijk en sfeervol maakt. 

U wordt bij Vlint 21 dagelijks ontvangen met de echte Drentse gastvrijheid. In de avonduren kunt u er met uw hele gezin terecht voor een heerlijk diner. Op de menukaart staan een aantal diverse soepen/voorgerechten, zoals gamba’s en salade caprese. Als u met zijn tweeën bent, kunt u zich ook laten verassen met een proeverij. Als hoofdgerecht kunt u gaan voor een smakelijk vis- of vleesgerecht. De vegetariër of flexitariër kan zich te goed doen aan gegrilde aubergine! Alle gerechten worden overigens voorzien van knapperige frietjes en een frisse salade. Voor uw kinderen is er ook genoeg te kiezen van het kindermenu. U kunt ook gezellig komen borrelen bij Vlint 21. Bij uw wijntje of biertje kunt u heerlijke borrelhapjes en tapas bestellen. Dit varieert van de traditionele bitterbal tot gamba’s in filodeeg. Dat is smullen geblazen!

Maak uw bezoekje bij Vlint 21 compleet met een mooie wandeling of fietstocht in de Drentse natuur. Hierbij mogen de hunebedden natuurlijk ook niet ontbreken. U kunt zelfs fietsen huren bij het restaurant! Breng dus snel een bezoek aan Vlint 21!

 

De Nationale Horeca Cadeaukaart is exclusief te besteden aan eten, drinken en overnachtingen.

Nationale Horeca Cadeaukaart wordt beoordeeld met een
8.4/10
90% beveelt ons aan