De Tuin van de Barones

Nationale Horeca Cadeaukaart Baarlo De Tuin van de Barones
Eten, Drinken, Overnachten
Adres
Raayerveldlaan 6
5991 EN Baarlo
Telefoon
077-3214000
Nationale Horeca Cadeaukaart Baarlo De Tuin van de Barones
Nationale Horeca Cadeaukaart Baarlo De Tuin van de Barones
Nationale Horeca Cadeaukaart Baarlo De Tuin van de Barones

In Limburg weet men nog hoe het is om echt van het leven te genieten. Een voorbeeld hiervan is dan ook het prachtige Pillows Charme Hotel Château De Raay in Baarlo. Hier wordt men zonder pardoes compleet in de watten gelegd met een prachtig verblijf in de koninklijke suites waar dit oude kasteel mee is gevuld. Maar voordat u zich terugtrekt om te genieten van deze royale kamer is het een aanrader om te dineren in het bijzondere restaurant De Tuin van de Barones. Hier mag u trouwens ook betalen met een dinerbon.

 

Het restaurant staat onder leiding van chef-kok Rick Nooten. Met arendsogen kijkt hij toe hoe het eten wordt ingekocht zodat hij de duurzaamheid kan waarborgen. Het is voor hem, en het restaurant, immers van het grootste belang dat u als gast met een gerust hart kan eten. Pillows Charme Hotel Château de Raay werkt samen met Bright5. Brifht5 vertegenwoordigt vijf unieke lokale sectoren, die sterk verbonden zijn met Zuidoost Nederland. In samenwerking met de kennis van Brightlands Food & Innovatie, bereidt de chef-kok samen met zijn team hoogwaardige gerechten en tomorrow’s food. Het is een aanrader om het Menu du Chef te proberen. Rick Nooten zal voor u een menu van 2- tot en met 6 gangen opstellen waar u steil van achterover slaat.

Kom dus snel naar het noorden van Limburg en gun uzelf het genot dat bij Pillows Charme Hotel Château De Raay op u staat te wachten. Vergeet vervolgens niet te betalen met uw Dinercheque.

 

De Nationale Horeca Cadeaukaart is exclusief te besteden aan eten, drinken en overnachtingen.

Nationale Horeca Cadeaukaart wordt beoordeeld met een
8.4/10
90% beveelt ons aan