Barnies & Family

Nationale Horeca Cadeaukaart Barneveld Barnies & Family
Eten
Adres
Kapteijnstraat 8
3771 CA Barneveld
Telefoon
0342 - 413637
Nationale Horeca Cadeaukaart Barneveld Barnies & Family
Nationale Horeca Cadeaukaart Barneveld Barnies & Family

Twee Topmerken onder één dak!
Barnies Kipcorner, het gezonde van kip, het lekkere van Barnies!
Barnies ontstond ruim 30 jaar geleden. Uit het dorp Barneveld komt de lekkerste kip. De Barnies Kipcorner gerechten worden met veel trots gemaakt. Lekker en puur eten speelt een belangrijke rol bij Barnies. Er wordt bij de bereiding dan ook gewerkt met het beste kippenvlees, exclusieve specerijen en de lekkerste marinades.
De verse kipgerechten worden gebakken in uitsluitend arachide olie. Hierdoor zijn de Barnies Kipcorner gerechten niet alleen vetarm, licht verteerbaar en krokant maar vooral gezond en lekker. Zoals het voor de echte liefhebber van kip bedoeld is.
Het gezonde van kip, het lekkere van Barnies!
Cafetaria Family, daar blijf je eten.
Veel mensen kennen Family al. Geen wonder want Family is al in heel Nederland te vinden. En het aantal neemt snel toe. Want de heerlijke producten, de vriendelijke benadering en de gezellige sfeer in de cafetaria vallen bij de gasten in de smaak.
Heb je eenmaal de weg gevonden, dan is de kans groot dat je bij ‘Family blijft eten’. Dat kan op elk moment van de dag. Voor een ontbijt of alleen een kop koffie met iets lekkers erbij, de lunch of het avondeten.
Je kiest niet alleen voor gemak, maar ook voor kwaliteit en gezelligheid. En de naam zegt het al, je hoeft niet alleen te komen. Want Family biedt gemak en kwaliteit voor het hele gezin. Daarom zeggen we bij Family: ‘Daar blijf je eten’.

 

De Nationale Horeca Cadeaukaart is exclusief te besteden aan eten, drinken en overnachtingen.

Nationale Horeca Cadeaukaart wordt beoordeeld met een
8.4/10
90% beveelt ons aan