't Oudste Huys

Nationale Horeca Cadeaukaart Spijkenisse 't Oudste Huys
Eten
Adres
Voorstraat 18
3201BB Spijkenisse
Telefoon
0181 375283
Nationale Horeca Cadeaukaart Spijkenisse 't Oudste Huys
Nationale Horeca Cadeaukaart Spijkenisse 't Oudste Huys
Nationale Horeca Cadeaukaart Spijkenisse 't Oudste Huys

'T Oudste Huys is weer geopend sinds Koningsdag 2016 met een Bier-en Wijnlokaal waar u gezellig een drankje kunt drinken of een heerlijk hapje kunt eten. Wij hebben op dit moment 80 verschillende bieren en willen dit uit gaan breiden naar ongeveer 100. In onze Wijnkelder hebben wij 40 verschillende wijnen liggen waar u een keuze uit kunt maken. 

Wij werken uitsluitend met verse producten op onze kaart en dat proeft u. Wij werken samen met de beste leveranciers zodat wij u de beste kwaliteit kunnen aanbieden tegen een schappelijke prijs. Zo komt ons vlees bij de beste slager vandaan.

 En kunnen wij u garanderen dat onze specialiteit de Spareribs de beste zijn uit Spijkenisse en omgeving. We hebben elke dag Beer& Ribs voor slechts €21.95 en dan kunt u kiezen uit 3 bieren van onze tap en onbeperkt spareribs geserveerd met huisgemaakte verse frites en salade.

 Onze keuken is van donderdag en vrijdag geopend van 15:00 uur t/m 21:30 uur voor Diner en op zaterdag  van 13:00 uur t/m 21:30 uur en zondag van 15:00 uur t/m 21:30 uur voor Lunch en Diner.

In ons bier- en wijnlokaal kunt u ook terecht voor High Wine en High Beer. Zelfs in combinatie voor als er mensen bij zijn die toch liever een biertje drinken of een wijntje.

 

De Nationale Horeca Cadeaukaart is exclusief te besteden aan eten, drinken en overnachtingen.

Nationale Horeca Cadeaukaart wordt beoordeeld met een
8.4/10
90% beveelt ons aan