Muziek- en Eetcafe 'la Porte'

Nationale Horeca Cadeaukaart Meppel Muziek- en Eetcafe 'la Porte'
Eten, Drinken
Adres
Stationsweg 51
7941 HC Meppel
Telefoon
0522 255 890
Nationale Horeca Cadeaukaart Meppel Muziek- en Eetcafe 'la Porte'
Nationale Horeca Cadeaukaart Meppel Muziek- en Eetcafe 'la Porte'
Nationale Horeca Cadeaukaart Meppel Muziek- en Eetcafe 'la Porte'
Nationale Horeca Cadeaukaart Meppel Muziek- en Eetcafe 'la Porte'

Welkom bij Muziek & Eetcafé La Porte. Zonder overdrijven het prettigste, mooiste en actiefste Horeca etablissement van Meppel.
Bent U een liefhebber van heerlijk tafelen en lekker dansen in een ongedwongen sfeer, dan bent U helemaal op het goede adres bij Muziek & Eetcafé La Porte in Meppel . Naast het nuttigen van een lekkere lunch, maaltijd of een bittergarnituur in ons sfeervolle café of op het gezellige terras, kunt U nog veel meer beleven bij ons. Want Muziek & Eetcafé La Porte is horeca in optima forma, of te wel een café dat ieder moment van de dag een bezoek waard is.
De centrale ligging aan de rand van het centrum, de prettige en informele ambiance, het mooie terras en de gezellige serre waarin het goed toeven is, dragen bij aan de ongedwongen sfeer, en maken Café La Porte aantrekkelijk voor een breed publiek. Met name in de weekenden is La Porte tot in de kleine uurtjes een perfecte uitgaansgelegenheid. Niet alleen vanwege de centrale ligging en de ruime opzet, maar ook door regelmatige optredens van livebands en de gezellige bar. Het vele hout wat in dit prachtige honderd jaar oude Jugendstil-pand verwerkt is, en met zijn mooie hoge plafond, in combinatie met de warme kleurstelling geven het interieur van La Porte een tijdloze uitstraling.
Eetcafé La Porte is een uniek etablissement dat garant staat voor gezelligheid en ambiance. Onze gastheren en gastvrouwenbegroeten u graag. Er zijn talloze redenen waarom zo veel gasten u Eetcafé La Porte zullen aanbevelen: de fraaie ligging, de smaakvolle inrichting of onze uitgebreide lunchkaart. Maar er is nog meer, tussen de middag even ontspannen in de serre of op het terras met uitzicht op het mooie NS Station?
Een zakenlunch of een Diner in een rustige en ontspannen atmosfeer? Het is allemaal mogelijk in ons eetcafé. Ook gezelschappen met speciale wensen kunnen bij ons terecht voor zakenborrels, weekafsluiting met collega's, feesten en partijen in een aantrekkelijke entourage. Kortom, wie een gelegenheid zoekt waar je dagelijks van een drankje tot een uitgebreide lunch of maaltijd kunt genieten, op weekendavonden kunt "dansen" door een optreden bij te wonen, het zij Blues, Jazz, Sixties, Seventies, Salsa of Nederlandstalig, die is hier bij het leukste café van alle cafés aan het juiste adres.
Wij wensen U een aangenaam verblijf in Muziek & Eetcafe La Porte.

 

De Nationale Horeca Cadeaukaart is exclusief te besteden aan eten, drinken en overnachtingen.

Nationale Horeca Cadeaukaart wordt beoordeeld met een
8.4/10
90% beveelt ons aan