Logement de Gaaper Amersfoort

Nationale Horeca Cadeaukaart Amersfoort Logement de Gaaper Amersfoort
Eten, Drinken
Adres
Hof 39
3811 CK Amersfoort
Telefoon
033 - 4531795
Nationale Horeca Cadeaukaart Amersfoort Logement de Gaaper Amersfoort
Nationale Horeca Cadeaukaart Amersfoort Logement de Gaaper Amersfoort

Midden in de historische binnenstad, direct aan het marktplein, dé locatie voor een lekker weekendje weg of een zakelijk verblijf.
In mei 2003 opende de Gaaper haar deuren en staat nu al bekend om haar goede service, huiselijke en persoonlijke sfeer. Logement de Gaaper doet altijd iets meer! Alle gasten zijn hier Vip.
Een tafeltje reserveren bij een van de vele restaurants, een kaartje boeken voor het theater, een rondvaart (april t/m oktober) door de binnenstad, een taxi naar het Station; het personeel zal er alles aan doen om uw persoonlijke wensen en vragen te beantwoorden.
Het team van de Gaaper heet u van harte welkom tijdens uw verblijf.
De Gaaper is gevestigd aan het grootste plein van de stad. Aan dit marktplein (vrijdag & zaterdag) bevinden zich restaurants, bistro’s, bars, gezellige cafés en winkeltjes en oude pandjes. Kortom u begeeft zich in het middeleeuwse hart van de stad.
In koffiehuis de Gaaper kunt u genieten van een kop koffie met vers gebak of kiezen uit een klein assortiment warme broodjes. Het zonnige terras is zomers tot zonsondergang open. Bij mooi weer kunt u op het terras ontbijten.
Graag tot ziens!

 

De Nationale Horeca Cadeaukaart is exclusief te besteden aan eten, drinken en overnachtingen.

Nationale Horeca Cadeaukaart wordt beoordeeld met een
8.4/10
90% beveelt ons aan