De Oude School

Nationale Horeca Cadeaukaart Warder De Oude School
Eten, Drinken
Adres
Warder 128A
1473 PH Warder
Telefoon
029-9742851
Nationale Horeca Cadeaukaart Warder De Oude School

In het kleine dorpje Warder, in de buurt van Volendam, kunt u een lekker hapje eten bij Café De Oude School. Dit charmante café-restaurant is gevestigd in een voormalig schoolgebouw, dat door de jaren heen bekend staat als dé ontmoetingsplek van iedereen in het dorp en omstreken. Bij Café De School glipt men even binnen om een praatje te maken, een drankje te drinken of om uitgebreid te dineren. U kunt ook met gerust hart uw Dinerbon mee nemen.

Op vrijdag tot en met zondag kunt u bij Café De Oude School dineren. Zij serveren bourgondische gerechten zoals lamskoteletten met een aardappeltaartje of een Tournedos met lekkere dikke jus en huisgemaakte verse frieten. Dit kunt u ook bestellen met uw Dinerbon! Alle gerechten kunnen besteld worden in het klein of in het groot. Dit is ideaal als u meerdere gerechten wilt proberen of als u een keer niet zo veel trek heeft. Om de drie maanden is er een nieuwe menukaart met de heerlijkste gerechten uit het seizoen. Ze proberen bij De Oude School ook zoveel mogelijk producten uit te regio te gebruiken, zoals Beemster knoflook, varkenshaas van de boer uit Edam, of lamsvlees uit Middelie. Bent u vegetariër? Ook dan kunt u met de Dinercheque bij De Oude School terecht.

Wilt u echt een dagje weg? Ga dan voor een mooie wandeling of fietstocht door de Zeevang. Liefhebbers van historie, kunst, natuur en tuinen kunnen een tocht van circa 16 km door het veenweidelandschap maken. Daarna gaat u natuurlijk een lekker hapje eten bij De Oude School met uw Dinercheque!

 

De Nationale Horeca Cadeaukaart is exclusief te besteden aan eten, drinken en overnachtingen.

Nationale Horeca Cadeaukaart wordt beoordeeld met een
8.4/10
90% beveelt ons aan